Resultaten voor Hoe snel gaat

Willem Wever Hoe snel gaat een lawine?
Door zonnig weer, temperatuur-verschillen of wind kan de structuur van sneeuw heel erg veranderen. Daardoor kan er een lawine ontstaan: een grote massa sneeuw komt plotseling in beweging en schuift naar beneden. Hoe snel gaat een lawine? Willem Wever zoekt het uit.
belfius
Hoe snel gaat een slak?
Een derde akkerslakje komt aangekropen, maar gaat met vrij constante snelheid aan het lekkers voorbij, richting planten. Hoe snel zou die slak gaan? Snel pak ik een liniaaltje en leg het langs zijn pad: 2 cm in 10 seconden, 4 cm in 20 s.
Bank
Wetenschap verklaart: waarom de tijd zo snel gaat als het plezant is Psycho Nina HLN.
Wetenschap verklaart: waarom de tijd zo snel gaat als het plezant is. 19 december 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. Psycho De examenperiode sleept zich immens traag voort, maar een leuk feestje is in een flits voorbij. Ook al weten we rationeel dat de klok altijd even snel tikt, soms lijkt ze toch een stuk sneller te gaan, en vooral dan als het plezant is. De wetenschap verklaart nu ook waarom dat zo is. Neurowetenschappers uit Portugal bogen zich over het vraagstuk: waarom hebben mensen soms een subjectieve visie op tijd? Om dit na te gaan, trainden ze verschillende muizen maandenlang en leerden hen tijd inschatten. De dieren kregen twee verschillende knoppen, en moesten dan inschatten of de tijd tussen twee pieptonen langer of korter was dan 15, seconden. Tijdens het experiment werden de muizen ook op neurologisch vlak in de gaten gehouden. Met de techniek van fotometrie werd nagegaan welke delen van het brein werkten tijdens de tijdsinschatting. Hoe meer hersenactiviteit plaatsvond, hoe meer de tijd voor de muizen sneller leek te gaan.
bovengrondse mazouttank verwijderen
Hoe" snel gaat u" De Krant HLN.
Hoe" snel gaat u." Swings bij koning Filip. 06 maart 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. De zilveren medaille van Bart Swings op de Winterspelen in Pyeongchang heeft de gemoederen beroerd tot in het paleis. Nadat koning Filip de 27-jarige schaatser kort na zijn straffe prestatie al persoonlijk had opgebeld, mocht Swings gisteren op audiƫntie.

Contacteer ons