Meer resultaten voor Aarde Stichting

Aarde-Werk Innovatie in duurzaamheid.
Stichting Aarde-Werk is in 1993 opgericht met als doel het bewustzijn van stedelingen ten aanzien van de kwaliteit van leven op aarde te vergroten. Duurzaam leven is daarbij richtinggevend. Wij ontwikkelen en begeleiden vernieuwende projecten op het gebied van duurzaamheid, leefmilieu en deep-ecology.
studentenjob
Prijs Focus Aarde 2017-2018 Stichting Koningin Paola.
Je bent leerkracht, GIP-coördinator, technisch adviseur coördinator, pedagogisch begeleider? GIP dan met je leerlingen mee voor de Prijs Focus Aarde! De Prij s Focu s Aarde wordt door de Stichting Koningin Paola georganiseerd in nauwe samenwerking met de Stichting Dirk Frimout.
elektrische fiets
Leven met de Aarde.
In de Martinuskerk, Oudekerkstraat 2A, 7075 AB Etten is een expositie met werken van Ina van Dijk schilderijen, Lies Visscher keramiek en ander werk van mensen uit vele windstreken met het thema dankbaarheid. De expositie is mede mogelijk gemaakt door Stichting Global Development Africa en Stichting Leven met de Aarde.
italie
Tijdelijke pagina Stichting Aarde.
Welkom op de tijdelijke site van Stichting Aarde. Stichting Aarde staat voor een samenleving waar geld weer middel in plaats van doel wordt. Met aandacht voor klimaat, milieu en leefomgeving! Voor meer informatie kunt u naar onze oude site.: 45 jaar Stichting Aarde.
lenen
Stichting Aarde Wikipedia.
De Stichting Aarde won verschillende prijzen zoals de tweede prijs van de Samen Sociaalprijs 2006, georganiseerd door de provincie Zuid-Holland, een nominatie voor de Integratieprijs van de Gemeente Dordrecht 2007 en de eerste prijs in het kader van de landelijke MOVISIE Diversiteitsprijs 2007.
Aarde Stichting in Utrecht De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Adviesbureaus Economisch in Utrecht. Eigenaar van dit bedrijf. Aarde Stichting in Utrecht. Rubriek: Adviesbureaus economisch. Oudegracht 60, 3511AS, Utrecht. Beoordeel dit bedrijf. 030-2302380 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens.
Algemeen Stichting Koningin Paola.
Stichting Dirk Frimout. De Stichting Dirk Frimout ontleent haar naam aan de eerste Belgische astronaut. De Stichting werd in 1994 opgericht om de door hem vastgestelde schoonheid van aarde en ruimte aan een zo breed mogelijk publiek bekend te maken.

Contacteer ons