Zoeken naar klokhuis ontstaan van de aarde

Schooltv: Het Klokhuis Planeet aarde, ontstaan van leven.
En waar komen de mensen vandaan? Nienke gaat 4000 miljoen jaar terug in de tijd en neemt ons mee naar de eerste dieren op de aarde. Het eerste leven begint in zee en kruipt daarna op het land. Bij NerdTV leggen Eric Jan en Katinka aan de hand van een aquarium uit hoe het leven is ontstaan. Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video's' en kijk later. Maak je eigen afspeellijsten. Deel je video's' met vrienden en collega's.' Herinner mij later. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Voeg toe aan. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Meer op het web. Naar de site Het Klokhuis.
students
Schooltv: Het Klokhuis Planeet Aarde Ontwikkeling.
Nienke vertelt hoe vanuit zee het gevarieerde dierenrijk is ontstaan zoals we dat nu kennen. Dat ging niet zonder slag of stoot. Vulkaanuitbarstingen, meteorietinslagen en ijstijden teisterden alles wat leefde. Diersoorten verdwenen of stierven uit. Zo ook de beruchte dinosauriërs. De chirurg is onder de indruk geraakt van onze oerbacteriën. Hij weigert zijn handen te wassen omdat hij zijn oudste familieleden niet om zeep wil helpen. Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video's' en kijk later. Maak je eigen afspeellijsten. Deel je video's' met vrienden en collega's.' Herinner mij later. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Voeg toe aan. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Meer op het web. Naar de site Het Klokhuis.
elektrische fiets
Hoe is het eerste leven op aarde ontstaan? Het Klokhuis YouTube.
Het Klokhuis reist terug in de tijd. Hoe is de aarde ontstaan en al het leven op de aarde? Nienke zoekt het voor je uit! Abonneer op ons kanaal! Bekijk alle afleveringen op https//hetklokhuis.nl.: DIY op de Studio https//studio-klokhuis.ntr.nl/.: Volg ons op Instagram https//instagram.com/ntrhetklokhuis.: Like ons op Facebook https//facebook.com/hetklokhuis.: Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Hoe wordt popcorn gemaakt? Vragen van kinderen Het Klokhuis Duration: 447. Het Klokhuis 151144, views.
https://masterveil.be/
Klokhuis ontstaan leven op aarde YouTube.
Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Hoe zijn de eerste mensen op aarde ontstaan? Het Klokhuis Duration: 740. Het Klokhuis 277290, views. Ontstaan_aarde_1 Duration: 934. zwartl 441260, views. Het Klokhuis Evolutie van de mens deel 1 Duration: 852.
Patist Makelaardij
NTR Het Klokhuis Uitzending Planeet Aarde Het begin.
prehistorie, aarde, oersoep, oertoer, ontstaan, planeet, Planeet aarde: het begin. Het Klokhuis over de prehistorie. In de afgelopen 25 jaar is één vraag het allermeest gesteld aan de redactie van Het Klokhuis: Hoe is de aarde ontstaan en de mens die daarop rondwandelt?
NTR Het Klokhuis ontstaan van de aarde.
Het Klokhuis over paarden. Het Klokhuis maakt. Het Klokhuis over kinderrechte. Het Klokhuis over scheiden. Zoek het uit! Achter de schermen. Vraag aan Het Klokhuis. Het Klokhuis op Social Media. In de klas. Je hebt gezocht op ontstaan van de aarde 2.
Schooltv: Het Klokhuis Ontstaan van de mens Homo sapiens.
Naar de site Het Klokhuis. Op zoek naar kijkvragen bij onze video's? Bekijk de quizzen! Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video's' en kijk later. Maak je eigen afspeellijsten. Deel je video's' met vrienden en collega's.' Herinner mij later. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Voeg toe aan. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Bekijk ook eens. Meer video's' van.
Schooltv: Het Klokhuis Planeet Aarde Het Begin.
Hoe is de aarde 46, miljard jaar geleden ontstaan? De eerste aflevering van een speciale serie over onze prehistorie. Hoe is de aarde 46, miljard jaar geleden ontstaan? Nienke legt uit hoe een gloeiende vuurbol langzaam veranderde in een levende planeet. Hoe is dat gegaan en hoe zag dat er uit, dat eerste leven? Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video's' en kijk later. Maak je eigen afspeellijsten. Deel je video's' met vrienden en collega's.' Herinner mij later. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Voeg toe aan. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Meer op het web. Naar de site Het Klokhuis.

Contacteer ons