Resultaten voor klokhuis ontstaan van de aarde

Schooltv: Het Klokhuis Ontstaan van de mens Oermens.
Aan de hand van wetenschappelijke theorie├źn reconstrueert Maurice onze geschiedenis. Hoe zijn wij ontstaan? Zo'n' 10 miljoen jaar geleden begonnen apen in Oost Afrika op twee benen te lopen. Bioloog Arno van Berge Henegouwen van Museon laat aan de hand van schedels zien hoe onze hersenen steeds groter werden. Becki en Malika vinden het veel handiger als gewoon Adam en Eva hun voorouders zijn. Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video's' en kijk later. Maak je eigen afspeellijsten. Deel je video's' met vrienden en collega's.' Herinner mij later. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Voeg toe aan. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Meer op het web. Naar de site Het Klokhuis.
kelderdichting
Schooltv: Het Klokhuis Dinosaurus.
Dieren van vroeger. Tot vijfenzestig miljoen jaar geleden leefden er dinosaurussen op Aarde. Hoe kunnen we nu dan toch weten hoe dino's' eruit zagen? Dolores vraagt het aan een dino-onderzoeker. Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video's' en kijk later. Maak je eigen afspeellijsten. Deel je video's' met vrienden en collega's.' Herinner mij later. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Voeg toe aan. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Meer op het web. Naar de site Het Klokhuis.
euro
Schooltv: Het Klokhuis Planeet Aarde Ontwikkeling.
Naar de site Het Klokhuis. Op zoek naar kijkvragen bij onze video's? Bekijk de quizzen! Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video's' en kijk later. Maak je eigen afspeellijsten. Deel je video's' met vrienden en collega's.' Herinner mij later. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Voeg toe aan. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Bekijk ook eens. Meer video's' van. Bekijk ook eens. Pieter in de prehistorie. Het ontstaan van vulkanen en eilanden.
Bank
Schooltv: Het Klokhuis Ontstaan van de mens Homo sapiens.
Naar de site Het Klokhuis. Op zoek naar kijkvragen bij onze video's? Bekijk de quizzen! Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video's' en kijk later. Maak je eigen afspeellijsten. Deel je video's' met vrienden en collega's.' Herinner mij later. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Voeg toe aan. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Bekijk ook eens. Meer video's' van.
Schooltv: Het Klokhuis Planeet Aarde Het Begin.
Naar de site Het Klokhuis. Op zoek naar kijkvragen bij onze video's? Bekijk de quizzen! Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video's' en kijk later. Maak je eigen afspeellijsten. Deel je video's' met vrienden en collega's.' Herinner mij later. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Voeg toe aan. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Bekijk ook eens. Meer video's' van. Bekijk ook eens. Ontstaan van de mens Oermens. Hoe kom je los van de aarde?
Varkentje Rund: Ontstaan aarde Het Klokhuis YouTube.
Een privacyherinnering van YouTube, een bedrijf van Google. Ja, nieuwe versie behouden Ongedaan maken Sluiten. Deze video is niet beschikbaar. De volgende video begint stoppen. Varkentje Rund: Ontstaan aarde Het Klokhuis. Afmelden bij Het Klokhuis? Abonneren Geabonneerd Afmelden 81K. Wil je hier later nog een keer naar kijken?
Hoe is het eerste leven op aarde ontstaan? Het Klokhuis YouTube.
Een privacyherinnering van YouTube, een bedrijf van Google. Ja, nieuwe versie behouden Ongedaan maken Sluiten. Deze video is niet beschikbaar. De volgende video begint stoppen. Hoe is het eerste leven op aarde ontstaan? Afmelden bij Het Klokhuis? Abonneren Geabonneerd Afmelden 81K.
NTR Het Klokhuis ontstaan van de aarde.
Het Klokhuis over paarden. Het Klokhuis maakt. Achter de schermen. Vraag aan Het Klokhuis. Het Klokhuis op Social Media. In de klas. Je hebt gezocht op ontstaan van de aarde 1. Planeet aarde, het begin. Is dit niet wat je zocht?
Het Klokhuis Gemist Zapp.
Home Tv kijken Programma's' Zappbios Prijsvragen. Planeet Aarde Ontstaan van het leven. donderdag 6 november om 1826.: Aflevering van de serie Oertoer over onze prehistorie. Hoe ontstaan de eerste dieren op onze planeet? Aanvankelijk is er alleen maar leven in de oceaan.

Contacteer ons