Resultaten voor Maan eruit zag

Alle artikels over maan" Knack.be.
Geboorte van nieuwe maan van Saturnus ontdekt? Wetenschappers hebben mogelijk de geboorte van een nieuwe maan van Saturnus ontdekt. Peggy, de naam van de pasgeboren maan, is zo de 63e maan van Saturnus. Zo zag de volledige maansverduistering eruit vanop de maan video.
adwords
Water op de maan gevonden National Geographic. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow-up. chevron-up. chevron-left. chevron-right. chevron-up. close. comment-new. email-new. fullscreen-close. full
Hoewel een flink deel van het oppervlaktewater op de maan in kaart is gebracht, wist men eigenlijk niet hoe het binnenste van de maan eruit zag, deels omdat er erg weinig monsters van het vulkanische mantelgesteente van de maan zijn verzameld.
Verhuur Tenten
Maan Wikipedia.
Hoewel er manen in het Zonnestelsel zijn die nog groter zijn dan onze maan te weten Ganymedes, Titan, Callisto en Io, worden de Aarde en de Maan wel als dubbelplaneet aangeduid, omdat de Maan in vergelijking met de Aarde niet zeer klein is: de massa van de Maan is 1/81 van die van de Aarde.
tweedehands auto kopen
Zo zag je de maan nog nooit RTL Nieuws.
Zo zag je de maan nog nooit. Pink Floyd vernoemde zijn wereldberoemde album ernaar, maar de NASA filmde het nu. De achterkant van de maan. Het is niet voor het eerst dat we de achterkant van de maan te zien krijgen, maar wel voor het eerst dat deze gefilmd is op het moment dat zowel de aarde als de achterkant van de maan volledig verlicht zijn. Alhoewel de maan net als de aarde ook om zijn eigen as draait, staat hij altijd met exact dezelfde kant naar de aarde gericht. De enige manier om de maan vanaf de achterkant te bekijken is dus vanuit de ruimte. De eerste glimp van de achterkant van de maan kregen we in 1959 toen het ruimtevaartuig Luna 3 van de Sovjet-Unie opnames maakte. De laatste jaren is het Amerikaanse NASA druk bezig met een groot project om de achterkant van de maan in kaart te brengen. Begin dit jaar werden daarvan de eerste resultaten getoond. ZIE OOK: Zo ziet de achterkant van de maan eruit.
led bureaulamp
Zo zag de superbloedmaan eruit wetenschap De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Zo zag de superbloedmaan eruit. 28-09-15, 06.56u Tim Van Damme. 3 De superbloedmaan, gezien vanuit het Engelse Dover. Wie vroeg in de ochtend een blik naar de maan heeft geworpen kon ongetwijfeld de maansverduistering gezien. Een speciale gebeurtenis want de volle maan verduisterde volledig en was tegelijk een supermaan, bloedmaan én oogstmaan.
Maankalender 2018.
juli 2017 augustus 2017 september 2017 oktober 2017 november 2017 december 2017 januari 2018 februari 2018 maart 2018 april 2018 mei 2018 juni 2018 juli 2018 augustus 2018 september 2018 oktober 2018 november 2018 december 2018 januari 2019 februari 2019 maart 2019 april 2019 mei 2019 juni 2019 juli 2019.
Unieke beelden: zo ziet een maansondergang eruit Het Nieuwsblad.
07/05/2018 om 2000: door pjv Bron: Ruptly Print Corrigeer. Unieke beelden: zo ziet een maansondergang eruit Video: Ruptly. Een Russische kosmonaut filmde zaterdag een spectaculair natuurfenomeen vanop het Internationaal Ruimtestation: een maansondergang. Het unieke schouwspel kan enkel geobserveerd worden vanuit de ruimte, omdat de maan eigenlijk verdwijnt in de atmosfeer van de aarde.
Maan Wikikids.
Zo spreekt men van de voorkant en de achterkant van de maan. Voordat een ruimtesonde een kijkje aan de achterkant had genomen, wist men eigenlijk niet hoe deze eruit zag. De maan is, samen met de zon en de draaiing van de aarde, verantwoordelijk voor de getijdenwerking op de aarde.

Contacteer ons