Op zoek naar hoeveel vierkante meter is de aarde?

Raadsel van de dag: Als alle mensen ter wereld heel dicht bij elkaar zouden staan, hoeveel plaats heb je dan nodig? Metro.
Tweet op Twitter. Wie ooit een drukke tram tijdens het spitsuur heeft genomen, weet hoe het is om met een heleboel mensen in een kleine ruimte te staan. Maar hoeveel plaats zou de volledige mensheid innemen als we allemaal dicht bij elkaar zouden staan? Tim Urban van de blog Wait But Why stelde zich die vraag en ging op zoek naar het antwoord. Urban ging uit van de informatie dat 9 volwassen zonder al te veel problemen in één vierkante meter passen.
vakantiejob
Aarde planeet Wikipedia.
Zie Vorm van de Aarde, Afplatting van de Aarde en Bolvormige Aarde voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. De Aarde is bijna bolvormig, maar heeft een geringe afplatting aan de polen de diameter is van pool tot pool ongeveer 43 kilometer kleiner dan door de evenaar. De vorm is eerder een sferoïde met een uitdijing bij de evenaar dan een bol, maar de precieze vorm de zogenaamde geoïde wijkt ook nog eens maximaal 100 meter van een perfecte sferoïde af.
elektrische fiets
De Aarde aardbol Wetenschap: Sterrenkunde.
Hoeveel oppervlakte land is op aarde? De aarde bevat een oppervlakte van om en nabij 150 miljoen vierkante kilometer land. Dit houdt in dat er circa 30.000 vierkante meter is voor ieder op aarde levend mens, oftewel een terrein van ruim 173 x 173 meter.
https://www.ors-rioolservice.nl/riool-ontstoppen-ontstoppingsbedrijf-amsterdam/
Hoeveel vierkante km is de aarde? Ik heb een vraag 2017.
Terug naar het overzicht. Hoeveel vierkante km is de aarde? Michiel, 12 jaar. 16 januari 2010. Beste Michiel De formule om de oppervlakte van een bol te berekenen is 4.r 2. Onze planeet is niet perfect bol-vorming, ze is wat afgeplat.
http://www.printexpress24.de/
Hoeveel aarde is er per mens? Visionair.
Hoeveel land, zee en overige aardse geneugten zouden er zijn als we de aarde eerlijk over alle mensen zouden verdelen? Oppervlak, land en zee. Op aarde wonen naar schatting bij het schrijven van dit artikel voor VisionairNL, augustus 2013, 71, miljard mensen. De aarde heeft een totale opppervlakte van 510 miljoen vierkante kilometer. Dat lijkt veel, maar hiervan is er 708%, zee en 292%, land en landijs. Dit betekent dat voor u, wereldbewoner, er een landgoed gereed staat van 718, hectare. Per wereldbewoner is er ongeveer dit eilandje beschikbaar. Dit bestaat voornamelijk uit zee. In deze zee ligt een eilandje van 210, hectare, iets meer dan vier voetbalvelden, omringd door 509, hectare zeeoppervlak. Van deze vier voetbalvelden is slechts een tiende, 2100 vierkante meter oftewel de oppervlakte van een gemiddelde villatuin, landbouwgrond.
Hoeveel grond is er voor iedere aardbewoner? KIJK.
Artikelen Licht per vierkante meter. Nieuws Hoeveel sterrenbeelden zijn er? door JeanPaul Keulen. Nieuws Wetenschap lost Picasso-mysterie op. Science Hoeveel weegt Yoda? door Naomi Jansen. Nieuws Wanneer is de aarde volledig afgekoeld? Space Asteroïde-onderzoeker is terug op aarde. door André Kesseler.
Aardoppervlak Wikipedia.
verdeling van hoogtes op aarde. De gemiddelde hoogte van het landoppervlak boven de zeespiegel is ongeveer 700 m. Het hoogste punt boven de zeespiegel is de Mount Everest 8844 m, het diepste punt is het oppervlak van de Dode Zee 410 m. De zeebodem ligt gemiddeld zo'n' 3500 m onder de zeespiegel. Men maakt onderscheid tussen ondiepe zeeën tot een paar honderd meter diep, het continentaal plat en diepe oceanen gemiddeld een paar kilometer diep.

Contacteer ons