Op zoek naar hoeveel kilometer is de aarde?

Hoeveel aarde is er per mens? Visionair.
Hoeveel land, zee en overige aardse geneugten zouden er zijn als we de aarde eerlijk over alle mensen zouden verdelen? Oppervlak, land en zee. Op aarde wonen naar schatting bij het schrijven van dit artikel voor VisionairNL, augustus 2013, 71, miljard mensen. De aarde heeft een totale opppervlakte van 510 miljoen vierkante kilometer. Dat lijkt veel, maar hiervan is er 708%, zee en 292%, land en landijs.
backlink
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
vendome cinema
Aarde planeet Wikipedia.
Zie Vorm van de Aarde, Afplatting van de Aarde en Bolvormige Aarde voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. De Aarde is bijna bolvormig, maar heeft een geringe afplatting aan de polen de diameter is van pool tot pool ongeveer 43 kilometer kleiner dan door de evenaar.
lenen
Wat is de omtrek van de aarde? Leuke Weetjes.
Maar omdat de aarde niet perfect rond is, is de omtrek van de aarde langs de polen 40.008 kilometer. Al in de derde eeuw voor Christus bepaalde de Griek Eratosthenes de omtrek van de aarde door het meten van de zonshoogte.
Hoe lang is de afstand tussen de zon en de aarde? Ik heb een vraag 2018.
Als ik in een rechte baan naar de zon vlieg en ik land op de zon, hoeveel kilometer heb ik dan gereisd? De afstand van de aarde tot de zon is niet altijd gelijk maar schommelt in de loop van het jaar.
Hoeveel vierkante km is de aarde? Ik heb een vraag 2018.
Terug naar het overzicht. Hoeveel vierkante km is de aarde? Michiel, 12 jaar. 19 januari 2010. Beste Michiel De formule om de oppervlakte van een bol te berekenen is 4.r 2. Onze planeet is niet perfect bol-vorming, ze is wat afgeplat.
juridisch forum echtscheiding hoe groot is de aarde hoeveel kilometer is de aarde.
hoeveel vierkante meter is de aarde. juridisch forum echtscheiding hoe groot is de aarde hoeveel kilometer is de aarde. hoeveel kilometer is de aarde. hoeveel km is de maan van de aarde. juridisch forum echtscheiding hoe groot is de aarde hoeveel kilometer is de aarde.
Frank Deboosere Hoeveel km zijn de sterren van ons verwijderd? Frank Deboosere Hoeveel km zijn de sterren van ons verwijderd? Frank Deboosere Hoeveel km zijn de sterren van ons verwijderd?
Hoeveel km zijn de sterren van ons verwijderd? De afstanden in het heelal zijn ontzaglijk groot film. De aarde bevindt zich op ongeveer 150.000.000 km van de zon. De dichtstbijzijnde ster staat op een afstand van ongeveer 4 lichtjaar, dat is een slordige 40.000.000.000.000 km.

Contacteer ons