Zoeken naar filmpje maan

Papa, Pak Je De Maan Voor Mij YouTube.
Deze functie is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw. Gepubliceerd op 30 jun. In Papa, Pak Je De Maan Voor Mij, vraagt een jong meisje haar vader voor de maan, maar Papa ontdekt dat de maan heel erg groot is.
hypothecaire lening
De zon en de maan zoals je ze nog nooit gezien hebt YouTube.
Ooit de achterkant van de maan gezien? Of de zon van heel dichtbij? De achterkant van de maan is niet te zien vanaf de aarde, maar wel in deze animatie van NASA. Daarnaast in deze video prachtige beelden van de zon.
Bank
HET ONTSTAAN VAN DE MAAN YouTube.
European Space Agency, ESA 59.480 weergaven. NASA Evolution of the Moon Duur: 242. NASA Goddard 4.753.336 weergaven. Zomer en Winter Dag en Nacht: Hoe seizoenen ontstaan, en hoe aarde, zon, maan en satellieten draaien Duur: 643. Meneer Wiersma 40.472 weergaven.
peilmeter mazouttank
Grote droom Maan komt uit: in Beyoncé-pakje op podium RTL LATE NIGHT YouTube.
Maan zingt auditienummer: Ik vind het spannend RTL LATE NIGHT Duur: 215. RTL Late Night 440.812 weergaven. Total Loss en Maan Paardengek Knoop Gala 2017 Duur: 326. NTR 18.122 weergaven. HOE BLIJFT MAAN POPULAIR NA THE VOICE? Avondmix Duur: 2242.
fietsonderdelen elektrische fiets
Schooltv: Wat is een maan? Niet alleen de aarde heeft een maan. Schooltv: Wat is een maan? Niet alleen de aarde heeft een maan.
Zoals onze maan, die een rondje om de aarde draait in ongeveer een maand. Maar onze maan wint het niet van de maan Io die in minder dan twee dagen om Jupiter raast. En dan is Jupiter ook nog eens veel groter dan de aarde.
Schooltv: De maancyclus Van volle naar nieuwe maan.
Als de maan een stukje verder is, zien we een klein deel van de beschenen kant, elke nacht zien we een beetje meer van de maan. Als we de helft van de maan verlicht zien spreken we van het eerste kwartier.
Schooltv: Onze maan Het dichtstbij de aarde.
Als je goed naar de maan kijkt, valt op dat er veel lichte en donkere vlekken te zien zijn. Dit komt door de kraters op de maan. In de loop van miljarden jaren zijn er talloze meteorietinslagen geweest op de maan Hierdoor is het oppervlak van de maan bedekt met kraters.
Schooltv: De maan Kijk en lees.
Maar soms zie je dat de maan verdwijnt. Je ziet de maan alleen als de zon erop schijnt! En toch is de maan er nog! Nieuwe maan de zon schijnt steeds meer op de maan. Zullen we naar de maan toe gaan.
163 NEIL ARMSTRONG 1e mens op de maan.1969 YouTube.
Gepubliceerd op 26 aug. 20-7-1969 Neil Armstrong was de eerste mens die een voet zette op de maan. Zijn eerste uitspraak was: Het is een kleine stap van de mens, maar een grote stap van de mensheid. Hij overleed 25-8-2012.

Contacteer ons