Meer resultaten voor zon simulatie

Zon aarde maan eduMedia.
elektrische fiets leasen
Schijnbare beweging van de zon eduMedia.
voice-over
zonstanden voor je tuin, wie kan en wil me helpen.: onweer-online.be.
En een tuin op het zuiden, smelt je vierkant weg. Nu heb ik een tuin op het zuid-westen waar in de ochtend de zon op komt aan de voorkant en rond een uur of 111 in de tuin verschijnt tot dat ie onder gaat.
persoonlijke lening simulatie
schaduwsimulatie Bouwinfo.
Dit om te zien wanneer we effectief zon hebben. De woning dient 2 bouwlagen met zolder te hebben en als scheiding op het perceel mag een afsluiting van 2 meter staan. Kan iemand dit simuleren of mij een eenvoudig programma'tje' geven?
Wij hebben zon!: Onderwerp: Berekening van de zonnestand 1/1.
Om de schaduwwerking van omringende objecten te bepalen zoek ik een eenvoudig tool dat mij vertelt waar de zon polair staat op een bepaalde tijd op een bepaalde datum. Weet/heeft iemand zo'n' eenvoudig tool? Uitdaging met minimale kosten meer zon vangen.
Zon of schaduw? Check het online Zo wil ik wonen.
Mocht jouw adres niet te vinden zijn, kijk dan of je misschien een pand of woning in de buurt kunt invoeren zodat je toch kunt kijken hoe het met de zon en schaduw gesteld is op de plek die jij op het oog hebt.
wijzerweb.
een waarde voor de declinatie van de zon die overeenstemt met een datum. In een tabel kan je een keuze maken uit 12 datums en bijbehorende declinaties, één voor elke maand de datums zijn de datums omstreeks de 20ste van de maand, als de zon een nieuwe periode van de dierenriem intreedt. Het programma geeft dan allerlei resultaten, onder meer de lengte en de richting van de schaduw. Het geeft ook grafisch de vorm weer van het gebouw en van zijn schaduw voor het gekozen ogenblik. De afmetingen en de oriëntatie van het gebouw het heeft een plat dak en je ziet het in bovenaanzicht kunnen gewijzigd worden maar voor een gebouw met grillige vormen en verschillende hoogten in hetzelfde gebouw biedt dit programma nog geen oplossing. Het programma geeft geen ruimte voor het eerste uur na zonsopgang en gedurende het uur vóór zonsondergang omdat de schaduwen dan zeer lang zijn, bij zonsopgang en zonsondergang zelfs oneindig lang. Om dit Excel-programma in te halen, klik hier. Met behulp van dit programma is bovendien een simulatie in PowerPoint gemaakt voor een bepaald gebouw geplaatst in een villawijk.
Mijmeringen: De zon boven je woonplaats en elders.
Die balk is voorzien van een glijder waarmee je de positie van de zon op een bepaald moment kan bekijken. De kaart is ook voorzien van een link naar Wofram Alfa waar je onmiddellijk een plaatselijke weersvoorspelling voor de volgende week gepresenteerd krijgt!
Tooltje / methode om lichtinval te berekenen Bouwinfo.
Geplaatst op: 19-06-2007 194258.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Kan je vrij snel het huis van je buren tekenen en het Noorden instellen en dan kan je gaan spelen met de stand van de zon door datum en uur te kiezen.

Contacteer ons