Meer resultaten voor woord katholiek

Synoniemen van katholiek; ander woord voor katholiek synoniemen.net.
grafische weergave willekeurig trefwoord. zoekspoor: schuldig misleiden vervolgen zwerm ontwerpen katholiek. kathol ie k, cathol ie k.: en, belijder van de R. als trefwoord met bijbehorende synoniemen.: paaps, rooms, toffelemone. als synoniem van een ander trefwoord: niet gevonden. woordverbanden van katholiek grafisch weergegeven.
studentenjob antwerpen
Leerplansite ZILL.
elektrische fiets
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: katholiek. 1 kathol ie k bijvoeglijk naamwoord 1 de kerk van Rome toegedaan; in overeenstemming met het rooms-katholieke geloof 2 kathol ie k de; mv, meervoud: katholieken 1 iem. die tot de rooms-katholieke kerk behoort.
www.christianmartineau.com
katholiek Nederlands woordenboek Woorden.org.
Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 100% van de Nederlanders en 99% van de Vlamingen het woord katholiek. Woorden.org, online sinds 2010, is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal. Ook op deze website. Spreekwoorden Populair Sitemap Quotes Woordenboek Woord eindigt op Woord begint met Woord bevat Woordenboek.
Lening simulatie
Katholiek 10 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php.: 1 Algemeen 2 Aanhanger van een godsdienst 3 Christelijk 4 Christelijk genootschap 5 Geloof 6 Houtje 7 Kerkelijke bouwstijl 8 Kerkgenootschap 9 Paaps 10 Papistisch 11 Religieus 12 Rk rooms katholiek 13 Rooms 14 Rooms-katholiek. Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/KATHOLIEK/1.:
Nederlandse synoniemen van katholiek, ander woord voor katholiek.
Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen NL. Synoniemen van katholiek. Puzzelomschrijvingen van katholiek in het puzzelwoordenboek.: Aanhanger van een godsdienst. Geloof jij dat een lakei hokt crypt. Rk rooms katholiek. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.
Katholicisme Wikipedia.
In het dagelijkse taalgebruik heeft het woord katholiek dan ook de gebruikelijke betekenis van rooms-katholiek. Bronnen, noten en/of referenties. de Reuver red: Wij zijn ook katholiek; over protestantse katholiciteit, Protestantse Pers, 2007. Eerste gebruik van de term katholiek door Ignatius van Antiochië.
katholiek.
Wanneer een katholiek met een protestant wil trouwen, heeft hij daar wel de toestemming van de bisschop voor nodig. De niet-katholieke partij moet beloven dat hij de kinderen katholiek zal opvoeden en dat hij geen pogingen zal doen de ander van het katholiek geloof af te brengen. Gratis woordenboek Van Dale. Je hebt gezocht op het woord: katholiek.
Betekenis katholiek.
Wat betekent katholiek? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord katholiek. Je kunt ook zelf een definitie van katholiek toevoegen. Katholiek, LISCH, bn. algemeen, algemeen geloovig; inz. de oude christelijke roomsche kerk belijdende; het e geloof, de roomsche godsdienst.,

Contacteer ons