Resultaten voor woord katholiek

Nederlandse synoniemen van katholiek, ander woord voor katholiek.
Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen NL. Synoniemen van katholiek. Puzzelomschrijvingen van katholiek in het puzzelwoordenboek.: Aanhanger van een godsdienst. Geloof jij dat een lakei hokt crypt. Rk rooms katholiek. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.
Bank
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: katholiek. 1 kathol ie k bijvoeglijk naamwoord 1 de kerk van Rome toegedaan; in overeenstemming met het rooms-katholieke geloof 2 kathol ie k de; mv, meervoud: katholieken 1 iem. die tot de rooms-katholieke kerk behoort.
artiestenbureau prijzen
katholiek WikiWoordenboek.
Spaans: católico es. Het woord katholiek staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd katholiek herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie.
bmi
Katholiek 11 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php.: 1 Algemeen 2 Aanhanger van een godsdienst 3 Christelijk 4 Christelijk genootschap 5 Geloof 6 Houtje 7 Kerkelijke bouwstijl 8 Kerkgenootschap 9 Paaps 10 Papistisch 11 Religieus 12 Rk rooms katholiek 13 Rooms 14 Rooms-katholiek. Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/KATHOLIEK/1.:
accountancy
Katholicisme Wikipedia.
Meestal wordt echter het woord katholiek hier niet voor gebruikt, maar gebruikt men om verwarring met bovenstaande betekenissen te voorkomen de gelijkwaardige term algemeen" christelijke kerk, of de" kerk van alle plaatsen en alle tijden. In het dagelijkse taalgebruik heeft het woord katholiek dan ook de gebruikelijke betekenis van rooms-katholiek.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Betekenis katholiek.
Wat betekent katholiek? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord katholiek. Je kunt ook zelf een definitie van katholiek toevoegen. Katholiek, LISCH, bn. algemeen, algemeen geloovig; inz. de oude christelijke roomsche kerk belijdende; het e geloof, de roomsche godsdienst.,

Contacteer ons